Аксиния с лайф в Black Label

18.05.2009 09:45 | Видян 5779 пъти

Аксиния с лайф в Black Label

Неотдавна Аксиния грейна на корицата на световноизвестното лайфстайл списание "Esquire". Тя, обаче може да се похвали и с това, че е победител от повечето големи музикални фестивали у нас. Гордее се с наградата си от предаването “Хит минус едно”, но най- вече, с достигането полуфинала на “Евровизия”.

Пилотният й сингъл и видео клип "Да те обича като мен" се превърна в безспорен хит и „счупи”, а песента “Пепеляшка от града” обра аплодисментите на меломаните. През последната година, съвместната й работа с талантливи творци като Дани Милев, Миро, МАГА, донесе на младата певица окончателното признание на публиката. На 25 – ти май  Black Label Whisky & sushi bar, изправя на сцената Аксиния, заедно с Дани Милев и Мишо Шишков (пиано). Именно с Дани Милев, тя записа песните " Запомни ме" „Аз знам”, „Baby”.

И докато Аксиния омайва с глас и присъствие, то музикантът, композитор, аранжор и изпълнител Дани Милев, в съчетание с изящните тонове от пианото на Мишо Шишков са необходимите елементи, за да се превърне вечерта в едно музикално съвършенство. 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !