Строим си бебе Йода от Лего срещу 80 долара

06.10.2020 12:17 | Видян 1534 пъти

Строим си бебе Йода от Лего срещу 80 долара

Играчките, посветени на бебето Йода от „Мандалориецът“, продължават да растат лавинообразно. Година, след като „Дисни“ зарадва феновете на „Междузвездни войни“ с новия сериал, чието действие се развива пет години след събитията в „Завръщането на джедаите“, по-младата версия на култовия персонаж продължава да се радва на огромен интерес.

Образът бързо се превърна в любимец на зрителите и стана повод на много коментари в социалните мрежи дори сред онези, които никога не са гледали и един междузвезден филм.

Сега феновете на любимото звездно бебе ще могат сами да си го построят – буквално. Сладкото мъниче съвсем скоро ще бъде достъпно и под формата на Лего конструктор на стойност от 79,99 долара.

Комплектът включва 1077 части и се препоръчва за строители на възраст от поне 10 години. Сглобеното Бебе Йода ще е с височина приблизително 20 см, а главата, ушите и устата му ще могат са се движат, позволявайки на децата да избират предпочитани изражения.

Новата играчка е създадена специално по повод пускането на втория сезон на „Мандалорецът“ и ще дебютира в същия ден на неговата премиерата по Disney+ (30 октомври).

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !