Део или Крис спечели?

16.05.2009 09:00 | Видян 10737 пъти | Гласували 1

Део или Крис спечели?

След 11 часов финал и близо 1 700 000 лева за каузата на ВИП Брадър, България избра Део за победител в най-успешния сезон на риалитито. Той обаче не смята, че заслужава първото място. „Хара, луди ли сте?! Това е грешка!“ бяха първите му думи, когато научи, че е спечелил. А 30 000 лева преднина пред олимпийската шампионка Мария Гроздева никак не са малко. Защо Део смята, че не е достоен за победата?

В един от най-тежките си моменти в Къщата, той изпита угризения на съвестта. Нарече себе си „боклук“ и „алкохолик“. Това се случи в един от най-тежките му моменти в Къщата, малко след като той и талантливият Крис взривиха публиката на един от лайфовете и събраха над 100 000 лева. На финала пък призна и за наркотици. Хора от екипа споделиха пред СЛАВА, че шоуменът бил пийнал. Няколко бири и няколко уискита ударил преди да напусне с фойерверки тв Къщата на ВИП Брадър. Въпреки това, публиката го награди.

Не само заради доброто му сърце и позитивизъм, но и заради умението му да признава грешките си и да се разкайва за тях зрителите, а и съквартирантите му симпатизираха най-много.

Като всеки човек и Део е имал тъмно минало. Преди да срещне Лора Караджова, той е бил съвсем различен човек. По онова време бившият барман имаше връзка с танцьорка на име Петя. Тези години от живота му са доста бурни. Самият той веднъж призна, че не иска да се връща към тях. Според запознати, Део доста изневерявал на приятелката си. Често в леглото му са осъмвали красавици след краткотрайни флиртове. Свидетели даже разказват пред СЛАВА, че след една бурна вечер в курорта Албена по време на годишен медиен фестивал, Део и Д2 се прибрали в хотела с девойки, които забили по време на парти.

Блондинът наистина е имал тежко детство. След като майка му и баща му се развеждат, той помага в отглеждането на сестра си Марина. Житейските уроци, които получава, го променят и го правят добър човек, което бе оценено от не малко българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !