Памела Андерсън отново влюбена

15.09.2020 13:24 | Видян 1112 пъти

Памела Андерсън отново влюбена

Памела Андерсън като че ли изчезна от медийното пространство през последните няколко месеца. През февруари тази година тя ни шокира с новината, че след 12 дни брак, вече иска развод. След което, най-вероятно заради коронавируса, не чухме нищо за нея. Но ето че е време да си припомним за чара ѝ, защото има важна промяна в нейния живот.

Актрисата отново е на крилете на любовта. Според близки до нея, тя има нов мъж до себе си, при това доста по-млад от нея.

Близо седем месеца след раздялата с бившия ѝ съпруг Джон Питърс, Андерсън е започнала връзка със своя охранител на име Дан Хейхърст.

„Памела е супер щастлива, а той ѝ помага да оправи дома си във Ванкувър“, разкрива приятелят на 53-годишната звезда.

Според американски издания, Андерсън се почувствала доста самотна по време на пандемията и видяла в охранителя си човек, с когото може да споделя. Постепенно искрата между тях пламнала, но двамата все още не искат да застанат официално пред камерите.

„Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние решихме взаимно да отложим формализирането на брачното си свидетелство и да вложим вяра в процеса“, коментира през февруари актрисата, когато скандализира обществеността, че е по-добре да прекрати брака си, който бе сключила преди малко повече от седмица.

Преди Джон Питърс, Памела Андерсън има още три неуспешни брака. Тя бе с продуцента Рик Соломон, после с рапъра Кид Рок и музиканта Томи Лий. След това тя излиза за известно време с френския футболист Адил Рами, като се говореше, че двамата ще минат под венчило. Накрая връзката им пропадна, а бившата спасителка на плажа се оплака, че той я биел и обиждал непрекъснато.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !