Деси Цонева се връща в На кафе

04.09.2020 14:22 | Видян 1617 пъти

Деси Цонева се връща в На кафе

"Обратно на работа",  така Деси Цонева обяви с кадър във Фейсбук завръщането си в „На кафе“.

Цонево роди преди по-малко от година, но вече е готова за пълен работен ден и няма търпение да прави това което най-много обича - да репортерства.Тя показа и кадри от планьорката на Гала и  екипа „На кафе“. На голяма маса от рано сутринта мъдрят темите и гостите, правят график и обсъждат задачите на всеки.

Деси Цонева е с голяма усмивка и няма намерение да чака пълните 2 години майчинство, ще си работи от сега. Това не е първото й връщане на екран. 11 дни след като през октомври 2019 година родиБианка-Димана, Деси направи интервю с бившата адреналинка Камелия Аврамова. Дори и в деня на раждането трябвало Деси Цонева да е на снимки, но бебето се оплита в пъпната връв и се наложило да бъде извадено няколко дни по-рано.

Връщането на Деси Цонева в „На кафе“ не е единствената новост тази есен в тв ефира. На малкия екран ще има и други рокади -  Натали Трифонова ще води „КуулТ“, което години наред бе „чедото“ на щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова. След като роди тя слезе от екран и си намери нейна заместничка, която също забременя.

Мария Игнатова сменя Венета Райкова в „Папараци“, но и самият формат на шоуто се променя. Ева Веселинова, която обяви, че приключва с „На кафе“ и не знае какво ще прави от септември, попада на върха на злите езици. Осведомени източници твърдят, че именно  тя ще е зад един от костюмите в ралитито  на Маги Халваджиян „Маскираният певец“.

Освен всичко друго на екран скоро може да видите още Влади Въргала, Иво Танев, Стефания Колева и Параскева Джукелова, които могат временно да станат част от Нова телевизия, но засега всичко е дълбока тайна, писа „България Днес“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !