Ъшър ще става баща

02.09.2020 16:15 | Видян 835 пъти

Ъшър ще става баща

Ъшър има специална новина, която иска да сподели с феновете си - отново ще става баща!

Според E!News, приятелката на рапъра - Джен Гоичеа, е бременна с първото им дете. Двойката е много развълнувана и няма търпение да посрещне наследника си. Щастливата новина идва само няколко дни преди първата годишнина на двамата. Ъшър и Джен бяха забелязани заедно през 2019 година, когато посетиха концерт.

Фотографката Дженифър Джонсън сподели снимка от събитието и написа "Защото тя се целува добре. Хванах си момент с Ъшър преди няколко дни. Докато аз улавям моменти, хората се влюбват". След това за двойката последваха няколко звездни партита, включително това на Vanity Fair, което се състои след наградите "Оскар".

Бебето ще трето за Ъшър, но първо с тази му половинка. Рапърът има два сина - Ъшър и Навид, които споделя с бивашта си съпуга Тамека Фостър. Изпълнителят се ожени за модната стилистка през 2007 година, но само две години по-късно последва развод. Въпреки раздялата, двамата са приятели и до днес и се грижат заедно за децата си.

Звездата след това имаше брак и с Грейс Мигел, с която имаше връзка в продължение на 10 години, две от които прекараха женени. През 2018-а обаче всичко приключи. Двамата обявиха решението си с общо съобщение до медиите, в което споделят, че остават приятели и ще продължават да се подкрепят във всяка своя стъпка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !