Коцето си купи порше

25.08.2020 16:46 | Видян 1223 пъти

Коцето си купи порше

Поп-фолк звездата Константин добави още една играчка към автомобилната си колекция. В гаража на певеца вече има Порше. Това издаде самият той в официалния си профил в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Купил си е колата като подарък за рождения ден, който отбеляза миналия месец. В уепространството той качи и първа част от филма, запечатал личния му празник. Сред интересните подаръци се нарежда и този на музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки. Седмици преди рождения ден на Коцето, той се допита до последователите за оригинален подарък – победител сред предложенията е антика – бивна от мамут.

Във видеото, което изпълнителят сподели се вижда, че от новото порше слизат актьорът Станимир Гъмов и най-близкият му приятел Велислав Делибалтов, брат на колегата му Борис Дали. „Направих подарък на себе си. А сега се чудя как ще го плащам (смее се). В Коцето има минимум двама души – единият е любящ баща, строител – мие улици, къщи, дундурка деца... А другият обича да пиянства и му е станало мъчно“, разказва с широка усмивка Коцето. Действието се развива в споделената първа част от мини филма посветен на рождения му ден. На кадрите той не крие и изненадата от жеста на Фънки. Двамата освен добри приятели са и съседи.

В следващите епизоди, които меломаните чакат с нетърпение, ще се включат и останалите гости, сред които певиците Софи Маринова и Лияна, изпълнителят и писател Калоян Димитров – Балан, продуцентът и рап звезда Кристиан Талев – Криско и други. Изненадите от останалите присъстващи ще станат ясни в продължението, което певецът е заснел. На кадрите се вижда и баровската му къща – с вече ремонтиран заден двор, посята трева, басейн и оформени алеи.

Видеото можете да видите ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !