Бохо шик от Сара Джесика Паркър

19.08.2020 12:16 | Видян 1057 пъти

Бохо шик от Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър никога не остава незабелязана, разхождайки се из улиците на Ню Йорк. Отивайки на пазар, актрисата вдъхнови своите фенки за нови модни находки, носейки рокля в бохо стил.

Актрисата бе заснета да носи дълъг модел в бяло, украсен с флорални мотиви. Макар и с ръкави, той е лек и ефирен, чудесен за летните дни.

Движейки се из Манхатън, звездата от „Сексът и градът“ носи черна раница на гърба си, като отгоре е преметнала и любимата си кожена чанта.

Сара е комбинирала лятната си рокля с черни обувки със сребристи катарами и среден по размер ток, които най-вероятно са от нейната колекция „SJP“.

След своята разходка, актрисата е забелязана в нейния магазин за обувки. Там тя лично консултирала няколко клиентки за техния избор.

„Беше прекрасен ден. Толкова е хубаво да сме в магазина с нашите клиенти“, написа Паркър в своя официален профил в Instagram.

В едно от последните видеа на актрисата, тя показва артикулите в един от търговските си обекти, облечена в блузка и панталон в бохо стил.



Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !