Гаджето на Явор Бахаров влиза във Фермата?

13.08.2020 13:37 | Видян 1733 пъти

Гаджето на Явор Бахаров влиза във Фермата?

Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от 100 бона във „Фермата“. Рая Пеева, звездата от сериала „Скъпи наследници“ и гадже на подсъдимия Явор Бахаров, влиза в аграрното риалити, което ще стартира тази есен.

Въпреки че досега не се е сблъсквала с тежкия селски труд, бунтарката от НАТФИЗ не се плаши да запретне ръкави. Според близки на Рая тя очаква с нетърпение да влезе в обора, да издои кравите и да замеси питка. Най-голямата й конкуренция в стопанството вероятно ще бъде народната певица и фитнес маниачка Поли Хубавенска, която също е амбицирана да спечели „Фермата“.

В риалити шоуто Рая най-после ще си отдъхне от драмите с Явор Бахаров. В последните месеци връзката им се клати заради проблемите на актьора със закона, които той си навлече след шофиране в нетрезво състояние. Освен това двамата живеят в постоянни драми помежду си, като често стигат и до твърде агресивни скандали. Самата Рая не отстъпва по раздразнителност на гаджето си и присъствието й в риалитито обещава екшън в праймтайма наесен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !