Росен Петров и "Комиците" в ново токшоу

11.05.2009 16:15 | Видян 6108 пъти

Росен Петров и

Ново токшоу с водещ Росен Петров започва от 18 май точно в 18.00 часа. То е със специалното участие на актьорите Любомир Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов и другите звезди от най-гледаното комедийно шоу в България - „Комиците”. „Нека говорят с Росен Петров” ще се излъчва всеки делничен ден преди централната емисия на bTV Новините. Предаването ще се реализира в студийния комплекс на bTV в НДК. Изпълнителен подуцент е Dream Team Productions, отговорни сценаристи са Теньо Гогов и Петър Петров, а отговорни редактори - известните телевизионни журналисти Валя Гиздарска и Искра Владимирова.

Основният акцент в новото токшоу по bTV ще бъде върху интересни истории, случаи и участниците в тях. Росен Петров ще интервюира известни и неизвестни хора, защото всеки има своята история и има правото и възможността да я разкаже. Единственото условие е историята да е интересна. От екипа на шоуто разкриват, че вече са открили много истории за сложни криминални и съдебни случаи, за тежки социални проблеми, драматични истории за спасявания и оцеляване, за медицински успехи и грешки, житейски истории на големи успехи и провали. Зрителите ще имат и възможността да гледат и забавните актьорски превъплъщения на любимите си комедийни актьори.

Специална рубрика ще продължи традицията на получилото широко одобрение от зрителите на bTV предаване “Операция Слава”. В нея ще се разказва за факти и събития от българската история, които ни карат да се чувстваме горди.

„Нека говорят с Росен Петров” е третият голям телевизионен проект на Dream Team Productions съвместно с bTV. /БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !