Емблематични звезди пяха на фестивал в Бургас

10.08.2020 09:28 | Видян 656 пъти

Емблематични звезди пяха на фестивал в Бургас

Емблематични хитове от 90-те години и началото на века. Така премина този уикенд "Spice Music Festival"  в Бургас. Той продължи три дни и представи на жителите и гостите на града познатите гласове от 90-те години и малко след тях, като например испанските сестри от Андалусия, познати като „Лас Кетчуп”. Най-известната им песен се превърна в хит през 2002 година, като сингълът има над 7 милиона копия.

Сред хедлайнерите на първата вечер от фестивала бе и изключително забавният американец, известен с псевдонима Мад Стънтман, който показа, че все още може да прави шоу, макар и на 53.

Мад бе един от малкото изпълнители, който дълго остана с предпазна маска. За разлика от Соня Марина Кларк, по-известна като SONIQUE, която за своите 52 години показа атлетична фигура и визия. Британската певица продължава да пее и да работи като диджей. Тя призна, че не се страхува от коронавируса и е приела поканата за участие в България без никакви тревоги.

 А специално за NOVA Соня разкри тайната рецепта, с която подържа внушително мощния си глас през последните двайсет години.

„ Мед, сладко, мед и само мед. Мед в билкови чайове, това правя, не че ям много сладко, нищо специално. Медът е известен отдавна с лечебните си качества. Така че прави чудеса”, разкри певицата.

За първи път у нас дойдоха и C+C Music Factory, които взривиха публиката с емблематичния си хит. Фредерик и последният му вокал Морийн се качиха на българска сцена за първи път.

На  сцената 54-годишният Фредерик не показа умора от половинчасовото си танцуване, дори изпуши пура по време на изпълнението си. Един от основателите на групата днес продължава да живее в Ню Йорк и сподели, че в САЩ вече е значително по-трудно да се впечатли критичната музикална публика.

Фредерик, известен като Фрийдъм всъщност е мажоритарен собственик на Континентална Баскетболна Асоциация в Атланта. Сценичната му партньорка Морийн пък живее в Нидерландия.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Няма коментари към тази новина !