Дъщерята на Зуека учи и сервира в Лондон

21.07.2020 16:25 | Видян 1411 пъти

Дъщерята на Зуека учи и сервира в Лондон

Бъдещето на единствената дъщеря на Васил Василев-Зуека като студентка в Англия е сигурно, въпреки че Кралството вдигна почти двойно таксите за студенти от ЕС след Брекзит.
21-годишната Девина е в заварено положение и няма да плаща космическите 42 000 паунда за бакалавър, както всички, които тепърва ще почват обучението си на Острова. Спасена от финансови тегоби, наследничката на актьора се забавлява на Българското Черноморие и планира връщане в Лондон през есента, ако тогава университетът й отвори врати. Засега е възможно Девина да учи следващата година дистанционно.


Щерката на Зуека и предишната му партньорка Нина Димитрова не е някое разглезено девойче, което чака на парите на известните си родители. Брюнетката работи като сервитьорка в английската столица, а в свободното си време обикаля музеи, театри и Европа.


Миналата година Девина предприе пътуване със своя съквартирантка и съученичка из Испания, но тази година ще трябва да се задоволи с българските забележителности.


Девина учи английска литература и драма в университета "Куин Мери". Престижното учебно заведение може да се похвали с история от 1785 г., няколко Нобелови лауреати като възпитаници и доста сериозни такси. Колежът е сред петте най-елитни британски университета. За учениците с българска диплома се изисква успешно издържан тест по английски, с който Девина се справила блестящо. В момента красавицата е обградена от стотици ухажори, които й пишат коментари след всеки текст, който публикува в известен културен сайт. "Рано ми е още да мисля за сериозна връзка. Все още имам да свърша много работа, преди да се обвържа", споделя красивото момиче на Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова.

Източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !