Биляна Йотовска - женственост и перфектна фигура

28.05.2020 11:19 | Видян 1901 пъти

Биляна Йотовска - женственост и перфектна фигура

В края на март т.г. животът на цялото човечество коренно се промени. Само за няколко дни хората станаха затворници на собствените си домове, посрещайки всеки изгрев и залез на слънцето в изолация между четири стени. Стрелките на часовника сякаш забавиха своя ход и започнаха едва-едва да се движат по циферблата, превръщайки времето в относително понятие, предава Dir.bg.

Именно извънредното положение, в което се намираше страната ни, както и последиците от него, се е превърнало в тема за разговор между Биляна Йотовска и нейните приятелки, които са стигнали до извода, че от началото на пандемията от Covid-19 не са обличали друго, освен удобни анцузи и комфортни пижами.

За дамите, свикнали да полагат множество усилия за поддръжката на външния си вид и старателно да избират от гардероба си дрехите, които да облекат, за да излязат навън, този период със сигурност е дошъл като шок. Въпреки че за съпругата на световния шампион по културизъм Димитър Димитров едва ли е представлявал проблем, тъй като тя предпочита спортните екипи пред елегантните тоалети, които слага най-често по повод.

Преди ден обаче красавицата сподели със своите последователи в социалната мрежа, че понякога обича да слага и по-предизвикателно облекло, разкриващо нейната женственост и перфектната ѝ фигура, свидетелстваща за часовете, прекарани в интензивни тренировки. В своя Инстаграм акаунт брюнетката качи селфи заснето в едно от огледалата, намиращо се в нейното жилище.

На изображението Биляна позира единствено по силно изрязано черно бельо с акценти от блестящи камъни.

"Аз обаче си открадвам и по някой секси момент...", гласи посланието към фотографията, събрала хиляди харесвания и множество коментари, в които почитателите ѝ изказват своето възхищение към Йотовска.

Напоследък тя използва платформата не само, за да вдъхнови феновете си да водят здравословен начин на живот, но и да ги накара да мислят позитивно. Биляна е на мнение, че положителната нагласа е от ключово значение за преодоляването на тежките житейски изпитания, които съдбата често поставя на пътя на всеки от нас.

"Въодушевлението и доброто настроение са заразни - не спирайте да ги разпространявате, докато не заразите всички!", е написала тя към своя публикация, на която стои пред фотографския обектив светлосин клин и топ с дълги ръкави - част от нейната собствена марка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !