Фенове скочиха на разголената Гери-Никол по Великден

22.04.2020 11:53 | Видян 1162 пъти

Фенове скочиха на разголената Гери-Никол по Великден

Яката дупара на българския поп Гери-Никол отново остави малко на въображението и дори разгневи фенове, позирайки само по бански и заешки уши навръх Великден.

Изпълнителката на „Ела и си вземи“ се снима в двора на дома си, като в ръце държи кошница с боядисани яйца. Част от последователите й останаха недоволни обаче, тъй като певицата не зачитала трудната ситуация, в която се намира страната. Това не е първият път, в който любимката на СЕМ бива разкритикувана от снимките, които публикува онлайн. Въпреки че реално тя не е показвала кадър, с който да нарушава мерките за безопасност и дори сама призовава почитателите си да си останат вкъщи, мнозина я обвиниха, че залива мрежата с кадри от екзотични дестинации.

Без заешки уши и великденски яйца поп-фолк певицата Мария също си подсигури място в мокрите сънища на мъжете.

"Мама почиства", сподели тя в социалните мрежи по време на празниците. Тя не пропусна и да запечата момента с фотос, на който демонстрира как може да управлява прахосмукачката по халат и със завиден разкрач.

Доста по-традиционен Великден посрещна актрисата Яна Маринова. Предвид забраната за пътуване и факта, че не може да гостува на свои близки и приятели, звездата от „Диви и щастливи“ се зае със задачата да зарадва съседите си. „Бой с яйца и дим да ме няма“, намигна актрисата. Комшиите също не пропуснали да лепнат усмивка на Маринова за празника, като я снабдили с вкусни козунаци, „защото знаят, че не мога да готвя“. Колегата й Александър Сано, с когото заедно продуцираха „Диви и щастливи“, пък празнува Великден две поредни седмици.

Поради рода на баща ми съм с католическо кръщение. Но майка ми, жена ми, децата ми и почти целият ми род са православни.

Така че, Христос Воскресе, братя и сестри“, обясни Сано, който през последните седмици се утвърди като звезда и в Сърбия, където участва в успешната телевизионна поредица „Южен вятър“ съвместно с Христо Шопов.

Пролетно почистване и добро дело - това бе формулата на Мис Силикон 2013 Джулиана Гани за празника. Малката Джулка, с каквото прозвище плеймейтката се прочу във „Вип Брадър“, обяви, че ще дари костюма, с който каза заветното „да“ на предложението за брак на своя любим.

Източник: Монитор
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !