Милен Цветков загина в катастрофа

19.04.2020 21:03 | Видян 1884 пъти

Милен Цветков загина в катастрофа

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичния мол "Парадайс".

По непотвърдена засега информация колата на Милен Цветков е стояла на светофара, когато била блъсната с много висока скорост от друг джип с млад шофьор зад волана. Последвалата проба от страна на пристигналата полиция дала положителен резултат за канабис и амфетамини. Официално обаче причините за инцидента и как точно се е случил, все още се изясняват.

"Мъж на около 50 години е загиналият при катастрофата в района на столичен мол, няма други пострадали при инцидента", каза Катя Сунгарска, говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ София.

"В 18.18 часа сме получили сигнала за катастрофата. Тя е станала на булевард "Черни връх" между две коли. При инцидента човекът е изхвръкнал от колата на платното. Екипът за 6 минути е пристигнал на място. Екипът е пътувал да вземе човек с коронавирус, но понеже е бил близо до мястото, се е отзовал. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", но за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи още тя.

Източник: Фокус

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !