Куп световни звезди организират: Един свят: Заедно вкъщи

15.04.2020 17:30 | Видян 1252 пъти

Куп световни звезди организират: Един свят: Заедно вкъщи

Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Опра Уинфри се включват в глобалната инициатива "Един свят: Заедно вкъщи" в чест на здравните работници, които са на първа линия в борбата с коронавируса, съобщи Ройтерс.

Телевизионното предаване - комбинация от музика, комедийни скечове и разкази на лекари, сестри и работещи в магазини за хранителни стоки, ще бъде предшествано на 18 април от шестчасова стрийминг програма с участието на спортни звезди, като шампиона от Формула 1 Луис Хамилтън, скиорката Линдзи Вон и десетки певци и актьори.

Инициативата "Един свят: Заедно вкъщи" засега е най-голямата в подкрепа на работещите на първа линия в борбата с коронавируса. Тя се организира от Световната здравна организация (СЗО) и групата "Глоубъл ситизън". Участието на звездите в нея ще е дистанционно заради наложената изолация.

Лейди Гага обяви предстоящото предаване миналата седмица. Оттогава участниците в него се увеличиха многократно, като се включиха световни звезди - Селин Дион, Били Айлиш, Джон Леджънд, Елтън Джон, Пол Маккартни, Крис Мартин, Андреа Бочели, Майкъл Бубле.

То не е обявено за набиране на средства, но ще насърчи филантропи и компании да допринесат към фонда за солидарност на СЗО. Миналата седмица Лейди Гага обяви, че вече са набрани повече от 35 милиона щатски долара.

Източник: Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !