Марая Кери чества годишнина на The Emancipation of Mimi

14.04.2020 12:11 | Видян 1019 пъти

Марая Кери чества годишнина на The Emancipation of Mimi

Поп иконата Марая Кери заяви, че работата й с Фарел Уилямс над албума The Emancipation of Mimi от 2005-а, била свързана с истинско сътрудничество.

Този месец се навършват 15 години от излизането му и по този повод певицата довери, че нарушила собствените си правила да записва сама вокалите си, за да може да работи заедно с Уилямс над песента Say Something.

"Тези сесии за композиране на музика бяха страхотни. Фарел е толкова енергичен творец. Достави ми радост да запиша заедно с него песента съвместно със Снууп Дог. За мен това не бе обичайна сесия, защото записах вокалите си заедно с Фарел в звукозаписно студио. Обикновено го правя сама. Така се съобразявам единствено със собствените си виждания. Това обаче бе истинско сътрудничество.

Звукозаписната компания искаше Say Something да е водещият сингъл.

Казаха ми, че много го харесват и че той е нещо различно в творчеството ми. Аз обаче не го виждах като водещ сингъл, защото смятах, че е твърде различен.“, заяви пред сп. „Билборд“ тя.

50-годишната звезда допълни, че е направила правилния избор да работя с Фарел и че това се случило в идеалния момент от живота и кариерата й.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !