Миро върти бизнес с Пайнера

25.04.2009 09:00 | Видян 7948 пъти

Миро върти бизнес с Пайнера

Поп идолът Миро има договор с Пайнер. Това призна самият той пред СЛАВА. „Нещата не са толкова едностранни. Мой продуцент е моята компания DAVID&LIGHT. Тя е издател на албума ми Омиротворен, а Пайнер мюзик се занимава с разпространението и дистрибуцията. Нашите отношения се градят по-скоро на ръкостискането и мъжката дума. Въз основа на договора и двете страни получават и дават. Но той за мен е една хвърчаща хартийка“, изясни певецът.

Миро разкри още, че с чалга империята имат и мениджърски отношения що се касае до неговите участия. Те също са двустранни. Концертната дейност минава или през неговата фирма или през тази на Митко Димитров, в зависимост как се договорят за конкретния ангажимент. „В този смисъл аз съм част от каталога с изпълнителите на Пайнер, които за мен са големи пичове! Много лесно се работи с добре смазана машина, защото никой не се опитва да те изнасили финансово“, заяви звездата.

Причината Миро да избере Пайнер за партньор е, че според него в попа има прекалено много завист. Докато при фолкзвездите няма борба за егото. В тази връзка, изпълнителят даде за пример как колегите му Борис Дали, Константин и Веселин Маринов най-чистосърдечно са го поздравили за приза Певец на годината, като допълни: „Оказва се, че бизнес отношенията са най-чистите!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !