Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

25.03.2020 11:42 | Видян 1639 пъти

Как минава денят в изолация на Папи Ханс?

Идеята на самоизолацията на мнозина може би  се вижда плашеща - без излизане, без контакти с близки хора. Но предизвикателството се оказа приятно за мнозина. Сред тях е и Папи Ханс, който определи себе си като хипохондрик.

Папи Ханс пусна песен, с която насърчава всички да си останем вкъщи. Клипът е направен от множество клипчета, заснети от дома на Папи Ханс, а в ъгълчето пък виждаме... Дара.

Изпълнителят обаче поясни, че никога не е страдал по минали любови, но пък с Дара са останали изключително близки приятели, а в условията на домашна изолация си говорят много.
 
Самият Папи Ханс призна, че повече от 2 седмици не е излизал навън, а уплашен от идващата болест се запасил с завидно количество паста, леща и боб. Освен това си поръчвал храна, а и приятели му носели от време на време. Така с наличните провизии пеещият певец установил, че може да се нахрани и без месо.

Папи Ханс сподели още, че никога не е водил по-здравословен начин на живот. В момента спи по 8 часа на ден и тренира всеки ден. Установил е, че и без тежести може да тренира пълноценно и за себе си е решил, че и след кризисната ситуация ще тренира почти изцяло у дома.

Що се отнася до поезията, Папи Ханс сподели, че към момента не чувства потребност да пише такава. С песента било различно - всичко там се случило за 3 часа, предава Dariknews.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !