Подчинен на кралица Елизабет II е с положителна проба за коронавирус

24.03.2020 11:55 | Видян 1333 пъти

Подчинен на кралица Елизабет II е с положителна проба за коронавирус

Коронавирусът застигна и Бъкингамския дворец. Според официално становище, член на екипа на кралица Елизабет II е дал положителна проба за COVID-19 през изминалата седмица. Засега не е ясно каква е позицията на подчинения или къде той се е заразил. Не се споменава и дали е бил в контакт с кралицата и други членове на кралското семейство.

В становището се добавя, че всеки един, който е бил контактен вече е в изолация и под карантина. Повече за състоянието на болния обаче не се съобщава. „Взели сме всички мерки, за да защитим останалата част от персонала и всички други в двореца“, казва говорителят на кралицата.

Според „The Sun“, служителят е бил заразен докато кралица Елизабет II все още е била в замъка. Тя напусна Бъкингам в посока Уиндзор в четвъртък, което е със седмица по-рано от планираното. Тогава монархът помоли общността да се дистанцират един от друг и да намерят нови начини, по които да се свързват.

Тя увери общността, че е готова да вземе всички мерки, за да предпази себе си и близките си и да даде добър пример за социална дистанция и изолация. Членове на кралското семейство следват препоръките на правителството и отменят задълженията си.

Принцеса Беатрис отмени сватбеното си посещение на Бъкингамския дворец и сподели, че с годеника ѝ Едуардо Мапели Моци обмислят да отложат сватбата си, която е насрочена за 29 май.

Източник: tialoto

Снимка: getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !