Блатечки претърпял катастрофа по време на снимките на Буров

18.03.2020 09:19 | Видян 1545 пъти

Блатечки претърпял катастрофа по време на снимките на Буров

Заради взетите мерки покрай коронавируса, който вече е и в България, театрите затвориха врати за своята публика, а новият филм, "Останалото е пепел" е "убит". Или поне това твърде актьорът, който влезе в ролята на Атанас Буров в новия филм - Асен Блатечки. Вижте в канала "Брутално" във vbox7:

Пред камерите на "На Кафе" Блатечки сподели, че от началото на седмицата той, а също така и неговите колеги, не работят заради мерките срещу вируса. Но въпреки това той не е против тях, защото трябва да се направи нужното, за да се спре заразата.

Блатечки разказа, че за снимките на "Останалото е пепел" се е наложило да качи 15 кг. А качването на килограми се оказало по-трудно, отколкото свалянето. За целта ял всичко и постоянно.

Но, оказва се, снимките на филма били пред провал, тъй като на финалната права Асен Блатечки претърпял "бая тежка" катастрофа. Всичко се случило на Т-образно кръстовище. Актьорът карал по осовата линия на платното, а в дясно от него имало автомобил, който трябвало да завие на ляво.

Асен Блатечки спрял и погледнал шофьора. Сторило му се, че и той го видял, но явно водачът на автомобила гледал в другата посока и го повалил. Мъжът така се притеснил, че го водил до спешен център, купил му лед, а после му и помогнал да се качи в дома си.
 
В крайна сметка Блатечки се разминал с разтегнати връзки и последните сцени от филма за Буров, актьорът снимал с изтръпнал от лед и обезболяващи крак.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !