Ретроградният свърши, шъ съ опра’им

10.03.2020 12:38 | Видян 807 пъти

Ретроградният свърши, шъ съ опра’им

Ретроградният Меркурий за пореден път доказа силата си да ни изправя на прага на войни и големи кризи, да изостря комуникацията и да съсипва социалните контакти на хората, да пречи на бизнеса, да обърква сметките, да проваля пътешествията и да ни изневерява техниката.

Кое от тези неща не се случи от 16 февруари до днес, особено в края на периода: световна епидемия с ограничаване на човешките контакти, глобален борсов срив, трусове в туризма по цялата планета и какво ли още не?!

Добрата новина е, че той свърши официално, а вторичните трусове от него трябва да приключат до 17 март, идния вторник. От 18 юни до 12 юли ще ни посети отново, сигурно за да изтръгне докрай коронавируса – очакванията на учените са именно тогава той да изчезне и да спре да ни безпокои, както много други преди него – преди 50 г. хонконгският избива дори в Италия десетки пъти повече хора, отколкото Covid 19 в момента.

Защото Ретроградният Меркурий има и тази функция – да оправя стари каши, когато е в добрия си аспект. После ще го търпим и от 14 октомври до 3 ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !