Хари Стайлс проговори за обира

10.03.2020 14:18 | Видян 752 пъти

Хари Стайлс проговори за обира

Хари Стайлс прекара доста неприятен Свети Валентин тази година. Изпълнителят беше нападнат в лондонски квартал, когато се е прибирал от дома на приятел. Звездата говори за инцидента пред водещия Хауърд Стърн и твърди, че е усетил опасността, когато група от мъже са започнали да го следят.

Бившият член на One Direction се е опитал да избегне опасността, като преминал на отсрещния тротоар, но това не отказало нападателите и те тръгнали след него. „Когато пресякох улицата за втори път, усетих, че нещо не е наред“, казва изпълнителят и добавя, че най-вероятно мъжете не са го познали.

Щом го настигнали, те го обградили и го попитали дали пуши трева и да предаде това, което носи в себе си. Един от нападателите поискал телефона на Хари, но той отказал да го даде. Тогава мъжът повдигнал тениската си и показал нож, но изпълнителят отново не изпълнил исканията.

Стайлс призна, че не искал да дава телефона си, защото вътре е имало много важна информация, която не може да изгуби. „Щях да изгубя снимките, видеата и контактите си. Да не говорим и за новите текстове“, казва той пред Стърн. Добавя, че през главата му е минала мисълта да го хвърли в близкия фонтан, но не го направил.
„Имаше един фонтан зад тях и мислех да си хвърля там телефона, за да не го притежава нито един от нас“.

Тази идея обаче бързо излетяла, защото Стайлс осъзнал, че е добре да не ядосва нападателите си още повече. Спасението за звездата идва от фаровете на две коли, които приближавали към мястото и разсеяло бандата. Това позволило на изпълнителя да избяга и да потърси помощ.

За съжаление, нито една от колите не спряла и Хари започнал да бяга към квартала, в който живее. „Бягах с пълна сила. Обувките ми не бяха удобни, но не спирах да тичам“. На следващия ден той отново излиза по улиците на Лондон, но този път взима със себе си и няколко приятели.

Само два дни след обира Хари се появи на наградите BRIT и дори беше част от изпълнителите на шоуто. Той успя да се пошегува със ситуацията като каза пред журналисти, че ако е имал среща на Свети Валентин, този инцидент нямаше да се случи.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !