Луна става Лили Иванова в Капките

24.02.2020 15:35 | Видян 2089 пъти

Луна става Лили Иванова в Капките

Луна се прави на Лили Иванова в „Като две капки вода”. Певицата сподели кое ще е първото й въплъщение, в новия сезон на шоуто, научи HotArena.

„Това е последният формат, в който влизам и с него затварям цикъла. Участвала съм във всички предавания”, казва Луна, пише „България днес”.

Дълго време певицата пазеше в тайна кой ще е първият й образ. Накрая обаче разкри, че това ще е вечната Лили Иванова.

„Ще изпълня песен от младите й години, с късата черна коса. Нямам търпение, ще дам всичко от себе си за публиката”, разкрива още тя.

Луна категорично не се страхува да изпълни каквато и да е песен, независимо на какъв език. Призна също и че не вижда колегите си като конкуренти в шоуто.

„Мисля, че ще се разбираме изключително добре помежду си и няма място за съперничество”, добавя изпълнителката на „Всички на крака”.

Луна признава, че е била поканена да участва във формата на Богоявление и видяла в датата съдбовен знак и затова се съгласила. И на този ден просто нямала как да откаже.
Междувременно зрителите са любопитни как ще я оценява Фънки, с когото преживяха доста трудно съжителство като съквартиранти във „ВИП Брадър”.

Музикантът твърдеше, че е бездарница, а тя му каза, че е цялата негова. Изказванията й така попариха едрия рокаджия, че той я рязко я парира с коментара „Ти миришеш на бабичка, не те искам”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !