Истинският живот на Лили Иванова

17.04.2009 15:00 | Видян 12766 пъти | Гласували 4

Истинският живот на Лили Иванова

Документалната поредица за живота на Лили Иванова тръгва на 2 май по bTV. Всяка събота от 16:00 часа в рамките на 10 eдночасови епизода поредицата ще проследи творческия път на световноизвестната българска певица.

Форматът е уникален за българския ефир и отразява обективно живота на една уникална личност. Изпълнителен продуцент на поредицата е Супернова медия. Автор и режисьор е Милена Будинова.

В първия епизод зрителите ще имат възможността да видят подготовката за концерт на звездата във Варна, за кратко ще надникнат в дома на певицата, а също така ще разберат каква е била Лили в ученическите години от нейни съученички и приятелки от медицинския техникум във Варна.

Дългогодишните й приятели ще разкажат за таланта на певицата, който помнят още от онези времена и за това как Лили достига до голямата сцена и световна слава.

Какви са правилата на звездата преди да излезе на сцената, както и много други интересни моменти, зрителите ще видят в първия епизод на документалната поредица на 2 май, събота, точно в 16:00 ч.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !