Модата и спорта – изкушенията на Мария

15.04.2009 17:45 | Видян 21832 пъти | Гласували 1

Модата и спорта – изкушенията на Мария

Мария демонстрира перфектна фигура на големия концерт, посветен на балканската музика в риалити шоуто “Music Idol”. Певицата изненада гостите в залата и за пореден път доказа професионализма си, като откри концерта с перфектно изпълнение на хита си “Не те обичам”. Мария впечатли публиката и със своята елегантна визия, избирайки мини рокля в златисто-бежов нюанс, която още повече подчертаваше сексапила й.

Звездата на “Планета” ТВ не скри,че дължи перфектните си форми на усилени тренировки във фитнеса, три пъти седмично. Грижите около малката Марая и сериозните й ангажименти като жури в музикалното риалити също спомагат за запазване на идеалната й фигура, съобщиха от Планета.тв.

Мария винаги се е откроявала като една от най-елегантните български певици, която винаги е в крак с най-новите модни тенденции. Певицата е любител на пъстрите цветове, които подчертават чара и в същото време създават свежо пролетно настроение. Този сезон Мария залага на жълто-кафявата гама в своя гардероб и съветва дамите също да се доверят на тези неостаряващи нюанси. Че е подвластна на синхрона спрямо цветовите съчетания, Мария демонстрира и в новото си видео, към песента “Ако бях заменима”. Изпълнителката очарова ценителите на стилните тоалети, появявайки се с дълга черна рокля и красив спортно-елегантен екип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !