Коцето с нов албум

13.04.2009 17:15 | Видян 10726 пъти | Гласували 1

Коцето с нов албум

Близо “петилетка” почитателите на Константин очакват неговия нов албум, който скоро ще бъде факт. Като се има предвид колко рядко изпълнителят вади нова продукция, със сигурност тази година ще бъде много успешна за него. Албумът ще включва 11 песни, което напълно съвпада с годините, които хитовият изпълнител е на музикалната сцена, съобщават от Планета.

Това е хубав повод, който ще бъде отбелязан по подобаващ начин, с много събития и приятни изненади за феновете. И с най-новата си записана песен, Константин спази традицията след всяка бавна песен, да пуска по една бърза. В новата си песен изпълнителят е останал верен на себе си и е заложил на приповдигнато настроение и провокативен текст. Работното заглавие на песента е “А-у”, накратко от “А-удобно”, текстът е на Росен Димитров, а музиката е на Мартин Биолчев. В средата на месеца Константин ще снима клип към “А-у”, който ще бъде изключително забавен и пълен с изненади.

Харизматичният изпълнител готви и нова дуетна песен със звезда на “Планета”, но дали тава ще е Райна, засега остава в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !