Мила Йовович очаква момиченце

05.12.2019 15:57 | Видян 1654 пъти

Мила Йовович очаква момиченце

Мила Йовович очаква момиченце. Актрисата, която съвсем скоро ще стане майка за трети път, разказа в Instagram за своето трепетно очакване.

Холивудската звезда се е снимала в колата, като на кадъра се вижда наедрелият ѝ корем. Тя обяснява, че всичко с бебето е наред и терминът ѝ е след 9 седмици.

„По време на тази бременност не съм правила упражнения, както при предните, но това е, защото съм много параноична относно здравето на бебето. Старая се да съм изключително внимателна и да не правя нищо, което евентуално би ме поставило в риск от спонтанен аборт“, обяснява Йовович в своята публикация.

От началото на бременността до момента Мила е качила общо 27 килограма. По думите ѝ, това изобщо не я притеснява, защото така само се уверява на какви чудеса е способно човешкото тяло.

„Гърдите на мама се завърнаха, което е много забавно за момиче, което цял живот е било плоско като дъска. Така че се наслаждавам на момента, докато го има“, коментира шеговито тя.

В началото на ноември актрисата и съпругът ѝ имаха повод за празник – най-голямата им дъщеря стана на 12 години. Те имат и още едно момиченце – на 4 годинки.

Източник: tialoto
Снимка: instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !