Цеца: Мъж? Ще се намери

21.01.2008 14:06 | Видян 16683 пъти | Гласували 5

Цеца: Мъж? Ще се намери

Най-голямата звезда на Балканите Цеца Величкович зарадва българските си фенове с двудневен престой у нас. На шести и седми декември 2007 г. тя пя в Най-клуб. Кувертът бе 100 евро, а пък самата певица получи внушителен хонорар от 100 000 евро (който сръбкинята определи като коректен). Накрая всички бяха доволни. Привържениците останаха с незабравими спомени от срещата с Цеца , а гласовитата сръбкиня си тръгна с пари и любов в излишък.

Изглеждате перфектно. Трудно ли е да се поддържа такава фигура?
Не е никакъв проблем. Работя много, постоянно съм под стрес. Пък и генът ми е такъв.
Неотдвана бяхте в България и изнесохте концерт на стадион Васил Левски. Какви спомени пазите от това събитие?
Фантастични. За три часа дадох всичко от себе си. А феновете не спряха да пеят. Но ми се струва, че организаторите можеха да определят и по-подходяща дата. Знаете, че по същото време имаше футболни мачове. Въпреки това обаче се получи перфектно.
На същия концерт пя и Азис. Сега той има свое предаване. Бихте ли му гостували?
На този етап нямам намерение да гостувам никъде, тъй като не съм направила нищо ново. Като издам албум, вече може.
Съществува мнение, че сърбите не обичат много българите. Вярно ли е това според вас?
Категорично не съм съгласна с подобно твърдение. Този, който го казва, лъже (б.а.Лили Иванова направи изявление в този дух на концерта си на 13 ноември). Ние сме два братски народа и трябва да се поддържаме. Езикът и манталитетът ни са много близки. На мен лично ми е много приятно тук и страшно ви харесвам.
Спекулира се с ваш еротичен клип в Интернет. Някой опитвал ли се е да ви изнудва?
Няма как да стане, защото на клипа не съм аз. Всеки може да направи монтаж, но мен тези неща не ме вълнуват. Вижда се, че не съм аз. Нямам нужда от подобен PR, защото мога да пея. Не съм актриса, певица съм.
Има ли нов мъж в живота ви?
Ще се намери....Но не искам да говоря за личния си живот. Така и така постоянно съм на показ, искам да запазя нещо и за себе си. 
Как преминават дните ви? Можете ли да се разхождате по улиците като обикновените хора?
Аз нямам такъв проблем. Не се крия от феновете си, защото никога не съм имала проблеми с тях. Те ме обичат. Като всяка жена и аз обичам да ходя по магазините, да излизам с децата. Те обаче избягват много много да излизат на публични места с мен, защото привържениците ме нападат и вниманието ми е раздвоено.
Остава ли ви време за децата и как те приемат известността ви?
Още от раждането си, са свикнали с тази известност. Не ги притеснява. Когато преди време пях пред 100 000 души, те също бяха на сцената и пяха. Обяснявам им, че е нормално да се пише много за мен по вестниците. Тъй като ги отглеждам сама, необходимо е да показвам авторитет пред тях. Мисля, че се справям. Справяла съм се с доста неволи, животът не ме е галил. Заради сина ми и дъщеря ми съм длъжна да продължавам да се справям с всичко, което се изпречи на пътя ми.

*използвани са и въпроси на други медии

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !