Меган Маркъл се оправда за разходите си

21.11.2019 10:25 | Видян 1371 пъти

Меган Маркъл се оправда за разходите си

Меган официално опроверга част от слуховете за нея през последните две години
След вълната от критика от страна на британците, Меган Маркъл публикува точните цифри за това колко й е струвало бебешкото парти и реновирането на дома им с Хари.

Като част от борбата в съда с медиите, адвокатите на Меган Маркъл обявиха разходите, които таблоидите грешно представиха през последната година. Иронията е, че с това дело Меган и Хари губят не само време и усилия, но и още пари, които отново ще са осигурени от джоба на данъкоплатците.

По отношение на бебешкото й парти в Америка, херцогинята посочва, че е било организирано от 15 нейни приятелки и е струвало “скромната сума от 300 хиляди долара”, вместо посочените от медиите 400 или 500 хил.

За дома им с Хари в документите се казва, че в действителност херцозите не са се възползвали от много от скъпите екстри, които медиите описват. В това число – специалното крило за майката на Меган, звукоизолацията на стойност 650 хиляди, банята за 6 500 долара, тенис корта, йога студиото и частната оранжерия.

Друг аспект, на който Меган обръща внимание, е личното писмо към баща й, които медиите са нямали право да публикуват и да изопачават думите в него. Според адвокатите някои издания са премахнали част от текста, за да представят херцогинята в лоша светлина.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !