Лейди Гага в розово на сватбата на най-добрата си приятелка

19.11.2019 11:07 | Видян 1662 пъти

Лейди Гага в розово на сватбата на най-добрата си приятелка

Лейди Гага в образа на шаферка на сватбата на най-добрата си приятелка в Мексико.

Певицата изглежда невероятно в шаферската си рокля с голяма цепка и яркорозова коса на плажа, пише Cosmopolitan.bg.

Поп дивата споделя снимки в профила си в Instagram от сватбата на най-добрата си приятелка, гримьорът Сара Тано. Гага е с разкошна розова рокля, която е в тон с шантавата й розова коса.

Звездата подписва една от снимките със следния текст: „Двамата ми най-добри приятели се омъжиха току-що. Време е за купон!“ и певицата действително изглежда много щастлива на снимките, че присъства на това събитие. С вдигнат букет във въздуха тя позира на идиличния бряг, докато на заден фон слънцето залязва. Лейди Гага не пропуска отново да провокира феновете си, като показва доста голяма част от бедрото си на снимките.

Поп дивата е облечена в разкошна копринена розова рокля, съответстваща на сегашната й розова коса. На снимките ясно се вижда, че всички шаферки са в различен вид и цвят рокли, от което предполагаме, че така всяка е изразила своята личност.

В нощта преди сватбата си Тано сподели снимки и клипове от моминското си парти. Гримьорът написа: „Каква перфектна репетиционна вечер под звездите с най-близките ми хора. Моето моминско парти!“

Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !