ДА! ДОМАШЕН МАГАЗИН Е И СЛАДКАРНИЦА С ДОМАШНИ ДЕСЕРТИ

18.11.2019 17:45 | Видян 1569 пъти

ДА! ДОМАШЕН МАГАЗИН Е И СЛАДКАРНИЦА С ДОМАШНИ ДЕСЕРТИ

Домашен магазин е добър адрес за какво ли не, включително за сядане, даже в неделен следобед или във всеки друг, на кафе (чай, питие) и нещо сладко. Заведението на ъгъла на ул. Искър с ул. Бачо Киро е направено достатъчно кокетно, без да е досадно.

Витрината му с десерти изкушава с домашни сладкиши, които са почти неустоими. Както сме се разбрали, когато денят е кратък, светлината не достига, а оттам витамин Д и хормон на щастието, трябва да се грижим за своя  баланс. А един от приятните начини да го сторим са именно десертите. Отидохме на това място заради препоръка за тамошните еклери, които бяха обявени от експертка за най-добри в София, ала не ги намерихме. Шоколадовият фъч – домашна торта, обаче също се оказа на ниво.

Не можахме да не обърнем внимание и на деликатесната витрина в другата половина на заведението, а също на стената с напитки, където могат да се открият чудесни френски и италиански пенливи (и не само) вина на доста приемливи според качеството цени – важно е да се знае за празниците.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !