Слай ухажва Тайсън Фюри за снимки в София

18.11.2019 13:03 | Видян 1246 пъти

Слай ухажва Тайсън Фюри за снимки в София

Да привлече професионалния боксьор Тайсън Фюри в пъстрата си палитра от звезди във франчайза „Непобедимите“ - тази цел си е поставил холивудският ас Силвестър Сталоун. Актьорът, който не само снима немалко свои продукции в България, но и хвали страната ни по света, работи по четвъртата част на поредицата от поне година и половина. Оттогава Слай засне и „Рамбо: Последна кръв“ в София, като се очакваше снимките на „Непобедимите“ да стартират скоро след това.

И досега обаче все още не е известна датата, в която ще щракне клапата за четвъртото заглавие от франчайза.

"Имам сега оферта от Силвестър Сталоун за филм. Не става дума за продукция около Роки Балбоа. Става дума за екшън, в който ще трябва да изиграя злодея... и вероятно Сталоун ще ми срита задника накрая", намигна Фюри в свое интервю, цитирано от The Sun. Макар че боксьорът със завидни артистични възможност (той записа песен – Bad Sharon, с Роби Уилямс за коледния албум на певеца – б.а.) не уточни за кое филмово заглавие го ухажва Слай, фенове вече се досещат, че става въпрос за „Непобедимите 4“.

Причината – това не е първият път, в който екшън звездата се обръща към ринга, за да набере кадри за поредицата. Сред спортистите, които вече са били обвързани с франчайза, са Ронда Рузи, Ранди Кутур и Виктор Ортис. Подробностите около сюжета на новия филм се пазят в тайна. Преди няколко месеца обаче самият Сталоун загатна пред последователите си в социалните мрежи, че е получил нова доза вдъхновение от фойерверките навръх 4 юли (Деня на независимостта на САЩ).

Почти сигурно ще е и присъствието на Арнолд Шварценегер в лентата. Припомняме, че именно покрай „Непобедимите“ двамата актьори изгладиха отношенията си, предвид острото им съперничество през 80-те години на миналия век. Нещо повече, възможно е у нас екранният Терминатор да дойде заедно с извънбрачния си син Джоузеф Баена, който също да застане пред камерата.

Междувременно моделът Анджи Евърхарт обвини Сталоун в това, че я е подмамил да си сложи по-големи импланти в гърдите. Красавицата, която е имала връзка с екшън звездата през 1995 г., написа във Фейсбук, че именно екранният Барни Рос я е убедил, че има нужда от уголемяване на бюста.

„Когато бях „под ножа“ на д-р Хофин (приятел на Силвестър) и бях под влиянието на упойката, Силвестър е влязъл в операционната зала без нужната екипировка и е казал на доктора, че избраният имплант не е достатъчно голям. Тогава ТОЙ е решил, че в тялото ми трябва да се сложат по-големи импланти“, гласи част от изявлението на Евърхарт в социалните мрежи. Коментар от страна на Сталоун или гореспоменатия лекар към момента няма.

Източник: Monitor

Снимка: reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !