Две печалби по 10 000 лева в играта Лотомания

15.11.2019 18:23 | Видян 771 пъти

Две печалби по 10 000 лева в играта Лотомания

Късметът е във вихъра си в пунктовете на „Евробет“ в Ловеч и за пореден път доказа, че е заразен. Само дни след като Валентин Чорбаджиев спечели 5 000 лева от „Лотомания“, неговият съгражданин Радослав Николов удвои този успех и грабна чек за 10 000 лева, отново от звездната „Лотомания“.

Факторът, изиграл най-голямо значение при формирането на печалбата, е кампанията „Умножи печалбата Х 2“. Може да се каже, че Радослав хваща „последния влак“, защото пуска късметлийския си талон буквално в последния ден и така успява да се възползва от двойния си късмет, който му носи вместо 5 000 лева, страхотната печалба от 10 000 лева.

На Й. Георгиев от Перник не са му нужни двойни коефициенти, за да грабне 10 000 лева, защото той успява да ги спечели с брилянтна прогноза за 8 числа, като в комбинация с тях отгатва и правилната звезда.

„Преди години избрах числата случайно, те ми донесоха късмет и оттогава не съм ги сменял. Много съм щастлив, че отново ме зарадваха.“, споделя късметлията.

Тегленията на играта „Лотомания “ можете да следите в пунктовете на „Евробет “ и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Няма коментари към тази новина !