Откраднат живот обра зрителските награди на Nova TV

14.11.2019 11:26 | Видян 1393 пъти

Откраднат живот обра зрителските награди на Nova TV

Вторите награди "NOVA подкрепя българските филми" бяха връчени на специално събитие в Дома на киното. На церемонията присъстваха актьори, режисьори, продуценти и любители на българското кино, а водещи бяха любимите лица на NOVA Галя Щърбева и Богомил Грозев. Заедно с тях на сцената се качи и чаровната актриса Милица Гладнишка, както и  филмовият влогър и лице на „На кафе“ – Андреа Банда Банда.

За втори път зрителите избраха своите любими български актьори, актриси, филми и сериали сред продукциите на NOVA чрез онлайн гласуване, пише медията.

Най-много статуетки получиха филмът "Привличане", хитовият медицински сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" и уеб сериалът "Следвай ме".

Любовта на публиката спечелиха и следните актриси и актьори в съответните категории.

Любима кино актриса е Яна Маринова за филма „Привличане”. Най-много гласове за Любим кино актьор събра Александър Сано от същия филм.

Най-любим актьор в сериал е Юлиан Вергов за участието си в „Откраднат живот”. А статуетката за най-любима актриса в сериал грабна Диана Димитрова също за „Откраднат живот”.

В категорията за най-любим уеб актьор гласуването беше повече от оспорвано. Статуетката отнесе Илиян Илиев. А най-любимата уеб актриса се оказа Никол Бутева.

Любимата статуетка не подмина и категорията „Изгряваща звезда”, която тази година спечели малкият Петър Милошев.

Статуетките връчиха фенове заедно с обичаните български актьори от киното и театъра – Аня Пенчева, Бойка Велкова, Галя Александрова, Дарин Ангелов и Любомира Башева, както и представители на киностредите и медиите – Стефан Прохоров, програмен директор на „Дом на киното“; Александър Варов, търговски и продуктов директор на „Нетинфо“ и Поля Александрова, редакционен директор на „Attica Eva“. Със специално видеопослание към церемонията се присъедини и актрисата Цветана Манева.

Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ са естествено продължение на дългосрочния ангажимент на NOVA за подкрепа на българската филмова индустрия. Мащабната кампания, която стартира през 2016 г., е важна част от корпоративната стратегията на Нова Броудкастинг Груп и е израз на сериозното намерение на компанията не само да увеличи доверието в българските филмови продукции, но и да инвестира в тяхната реализация и популяризиране.

През предходните три години броят на актьорите, участвали в главни, второстепенни и епизодични роли във филми и сериали на NOVA, e над 1500. Медията излъчва близо 7 пъти повече български филми и сериали в праймтайма си във всяка от трите години (2016, 2017 и 2018). Само за периода март 2018 – февруари 2019, 7Talents, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп,  реализира 8 български уеб сериала, с 11 сезона и 135 епизода.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !