Джона Хауер-Кинг ще е принцът в игралния филм Малката русалка

14.11.2019 10:39 | Видян 801 пъти

Джона Хауер-Кинг ще е принцът в игралния филм Малката русалка

Игралната версия на „Малката русалка“ намери своя принц Ерик! Търсенето на подходящ актьор за ролята отне над четири месеца на „Дисни“, след като от участие в продукцията се отказа популярният певец и бивш кадър на момчешката банда One Direction – Хари Стайлс.

В крайна сметка в обувките на принц Ерик ще се разходи младата надежда на английското кино Джона Хауер-Кинг. Според източник, близък до продукцията и цитиран от The Hollywood Reporter, последният избор на студиото е бил сведен до 24-годишният Хауер-Кинг и колегата му Камерън Къф.

Всички останали главни персонажи в „Малката русалка“ вече „намериха“ своя актьор. Първа към игралната продукция се присъедини Мелиса Маккарти, която ще изиграе злата вещица Урсула. Чернокожата актриса и певица Холи Бейли пък разбуни духовете, като закова ролята на Ариел. Хавиер Бардем ще се впусне в приключението „Малката русалка“ в образа на крал Тритон.

Режисьор на заглавието ще бъде Роб Маршал, като камерата му ще се завърти на снимачната площадка догодина. Това означава пък, че премиерата на новия филм "Малката русалка" ще се състои вероятно през 2021 г.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !