Меган и Хари обмислят Коледа в Америка, далече от кралицата

13.11.2019 13:56 | Видян 1407 пъти

Меган и Хари обмислят Коледа в Америка, далече от кралицата

Носи се слух, че двамата обмислят да останат в Америка за празниците. По-късно през ноември, те ще заминат за Лос Анджелис, където ще посрещнат Деня на благодарността с майката на Меган, Дория Раглан. По този повод, двамата в момента обсъждали дали да не останат отвъд Океана и за Коледа и така да отпразнуват спокойно големия семеен празник, далече от атаките на британските таблоиди.

Ако това се окаже вярно, Меган и Хари ще пропуснат традиционното за кралската фамилия посещение на празничната църковна служба в Сандрингам.

Макар това да е традиция с голяма тежест, възможно е кралицата да прояви толерантност, смятат репортери. Особено предвид факта, че майката на Меган е сама и живее толкова далече.

Ходът на Меган и Хари обаче може да има по-дълбоко значение. Все по-упорито се коментира, че Меган Маркъл не издържа на натиска на британските медии и с Хари трайно смятат да се отдалечат от кралската фамилия, за да има семейството им нормален начин на живот.

Сред слуховете е и този, че си търсят дом извън Великобритания. Меган и Хари вече оглеждали имоти в Калифорния, в Канада, както и в Африка.

Източник: missbloom
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !