Рики Джървейс се връща като водещ на наградите Златен глобус

13.11.2019 12:03 | Видян 1170 пъти

Рики Джървейс се връща като водещ на наградите Златен глобус

Британският комик Рики Джървейс отново ще се разпише с постоянно присъствие на сцената по време на следващите награди „Златен глобус“. Това ще е петият път, в който актьорът става водещ на церемонията, организирана от Асоциацията на чуждестранната преса в САЩ, като така поставя рекорд с най-дълга колаборация с организацията.

Джървейс беше абониран за „ролята“ от 2010 до 2012 г. включително, след което се зарече, че повече няма да стъпи в залата, в която се раздават „Златните глобуси“, или поне не като водещ. Уви, той прекрачи собствената си дума и се върна отново през 2016 г. След това отново даде подобен обет.

Направиха ми предложение, което не успях да откажа. Но това наистина е последният ми път като водещ, така че се очертава забавна вечер

намига Джървейс сега, на прага на 77-ото издание на церемонията, което ще се проведе 5 януари в хотел „Бевърли Хилтън“ в Ел Ей.

В причина за биполярната му връзка с Асоциацията на чуждестранната преса се превърнаха множеството му пиперливи закачки по адрес, както на номинираните актьори, режисьори и т.н., така и на самата организация. Нещо повече, през 2011 г. самите членове на асоциацията признаха, че комикът е успял да разгневи немалка част от тях. Въпреки това го извикаха за водещ и през 2012, 2016 и 2020 г.

Ето и само част от най-запомнящите се шеги на Джървейс по време на четирите му участия като водещ на наградите „Златен глобус“:

„Златният глобус“, без да се обиждате, е напълно безполезен. (2016)
Церемонията няма секция In Memoriam, с която да ви депресира. Затова пък президентът на Асоциацията ще каже няколко думи. (2016)
    
Вечерта ще бъде изпълнена с купони и тежко пиянство. Или както Чарли (Шийн – б.а.) го нарича – закуска. (2011)
    
Имаше много големи филми, които не получиха дори номинация тази година. Нищо за „Сексът и градът 2“... Бях сигурен, че „Златният глобус“ за визуални ефекти ще отиде при екипа, създал и направил все пак красив постера на филма. (2011)
    
Много от вас, в тази стая, го познавате най-добре от учреждения като Клиниката Бети Форд и окръжния затвор в Лос Анджелис. (по адрес на Робърт Дауни Джуниър, 2011)
    
Всичко тази година, изглежда, е триизмерно... освен героите в „Туристът“. (филм с участието на Анджелина Джоли и Джони Деп, 2011)
    
„Златните глобуси“ в сравнение с Оскарите са като Ким Кардашиян, сравнена с Кейт Мидълтън – малко по-шумна, по-долнокачествена, по-пияна и по-лесно подкупна. (2012)
    
Салма Хайек и Антонио Бандерас са страхотни индивиди. Те са изключително талантливи и вероятно много интересни. За второто няма откъде да знам, защото не мога да разбера и една ши*ана дума, която излиза от устата им. (2012)

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !