Гери-Никол ще пее по бански на Студентския празник

12.11.2019 10:21 | Видян 1631 пъти

Гери-Никол ще пее по бански на Студентския празник

През декември се очаква значителен спад в температурата навън, но това по никакъв начин не плаши тийнсензацията Гери-Никол. На Студентския празник тя обеща да пее по бански пред повече от 3000 празнуващи студенти.

Гери-Никол е една от големите звезди на тазгодишния Фестивал в Пампорово по случай 8-и декември. "Здравейте. Аз съм Гери-Никол и на 7 декември ви очаквам в Пампорово. Елате да се забавляваме заедно на Студентския празник. Аз мога да дойда по бански, а ако е студено - ще си сложа шалче", казва във видео-покана към своите почитатели тя.

Певицата за първи път ще се изяви на Фестивала, но е чувала от свои колеги от миналите години, че именно там се случват най-големите партита и купонът винаги достига до точка на кипене. Гери е убедена, че ще се чувства горещо на сцената и затова е решила да предизвика скандал, появявайки се бански. Фестивалът в Пампорово за трета поредна година се оказва най-предпочитаното място от студентите по случай техния празник на 8 декември. Тази година Шатрата ще е по-голяма, за да успее да побере всички желаещи. А записалите вече са хиляди, остават малко малко места до запълване на капацитета.

Отново най-актуалните имена ще се изявят на огромната сцена, която се оказа мечта за всеки творец. На 7-и декември сцената ще покорят Гери-Никол, 100 кила и Вирго. На следващия ден превес ще вземе попфолк жанра и най-желаните звезди, а именно Преслава, Галин и Камелия.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !