Животозастрашаващи номера вдигат адреналина в България търси талант

08.11.2019 15:55 | Видян 1608 пъти

Животозастрашаващи номера вдигат адреналина в България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ ще се проведат напрегнати каскади, бойни сцени, красиви приказки, предизвикателни танци, гълтане на бръснарски ножчета и прояви на огромните възможности на човешкото тяло. В битка за наградата от 50 000 лева и позитивната оценка на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова иЛюбен Дилов-синще се борят певци, артисти и спортисти- дарования от цяла Европа.

Дубльор на световни знаменитост ще получаи подкрепата на своите фенове, атрактивни високоадреналинови номера ще докажат, че късметът се гарантира само с упорита работа, а високата мотивация за изяваиразвитие ще накара журито да гледа с отворена уста. 14-годишна любовна история с впечатляващи изразни средства, преодоляване на стени и страховити магии, подплатени с много емоция ще държат всички под напрежение.  Призиви за младост в ритъм и демонстрации на неочаквани за старостта призвания ще шашнат жури и публика, но благоговението към идолите ще бъде възприето противоречиво. Зрителите на bTV ще видят емоционални парадокси, уроци от Любен Дилов – син за правилата на шоубизнеса и паралели с лични преживявания.

Невероятни избори ще провокират Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син да влязат в роля, да покажат нетипични свои лица и да споделят свое вдъхновение от близкото минало. Млади и стари ще заявят мечтите си на сцената на „България търси талант“, семейство ще пропътува хиляди километри, за да подкрепи близките си, а някой ще дебютира с категорична заявка за успешна кариера.

Кой може да даде лош пример на Сашо Кадиев, от какво не разбира Любен Дилов – син и как ще развали кефа на мъжете Славена Вътова? Кой според Ицо Хазарта „опакова“ по-добре изпълненията си, ще асистира ли Дани Петканов с бебешкото олио или ще стане негова „жертва“ и кой ще отнеме думата на Катето Евро- в неделя от 20:00 часа в „България търси талант“ по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !