Кейт на тайно женско парти

08.11.2019 15:22 | Видян 2492 пъти

Кейт на тайно женско парти

Как се забавлява Кейт Мидълтън? Противно на очакванията, че трябва да си стои вкъщи късно вечер, съпругата на принц Уилям е решила да разпусне малко и да отиде на парти. Да, точно така. Британски таблоиди съобщиха, че тя е присъствала на женско събиране, организирано от майките на децата от школата по балет на принцеса Шарлот.

Според информация на „MarieClaire“, херцогинята на Кеймбридж е забелязана да влиза през задния вход на кръчма в Челси, а охраната ѝ не позволила да я снимат.

Най-вероятно Кейт е прекарала няколко часа в заведението „The Hollywood Arms“, чийто персонал е бил уведомен предварително за идването ѝ.

Това е първото появяване на Мидълтън на парти, подготвено от родителите на учениците от школото „Томас Батърсий“, в което се обучават принц Джордж и принцеса Шарлот.

Преди няколко месеца принц Уилям и съпругата му Кейт изненадаха британците като се появиха в ирландски бар, където влязоха в ролята на бармани и наливаха бира на посетителите.

Вчера кралската двойка бе на официално посещение в църквата „Сейнт Мартин ин дъ фийлдс“ в Централен Лондон, за да подкрепи Националния спешен тръст, създаден след последните терористични атаки в британската столица.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !