Шарън Стоун съди рапърка

07.11.2019 20:07 | Видян 1353 пъти

Шарън Стоун съди рапърка

Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст за това, че е използвала без разрешение имената й в парчето и видеото към него "Sharon Stoned", съобщава сайтът Контактмюзик.
 

Хитът видя бял свят през 2018 година и силно разгневи холивудската прима. Тя обвини рапърката, че използва името и имиджа й с търговска цел, без да е получила разрешение по съответния ред. В съдебния иск, подаден от адвокатите на Стоун, се изтъква, че киноактрисата има богата творческа кариера, занимава се с благотворителност и винаги е държала да контролира как името и имиджът й се използват в публичното пространство.

Адвокатите на Шарън Стоун изтъкват, че Шанел Уест Коуст е изгряваща рап звезда, която отчаяно се опитва да се наложи в бранша, но за жалост яхва популярността на други знаменитости по непозволен начин.

В инкриминираната песен на рапърката името Шарън е повторено 99 пъти, а Шарън Стоун - 33 пъти. Шанел е използвала звездата от "Първичен инстинкт" като трамплин, за постигане на собствена слава, без да й е поискала разрешение за това.

Във видеото на рапърката се рекламирали и продукти, свързани с употребата на марихуана, което допълнително дискредитирало името на Стоун.

Източник: Darik News

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !