Гери Дончева с премиера на нова книга

07.11.2019 19:23 | Видян 1466 пъти

Гери Дончева с премиера на нова книга

"Приказни истории - вентилатор" е детска книга от българския автор Гери Дончева, богато илюстрирана от Мартина Андонова, която живее и твори в Италия. Приказките са десет на брой и са в стихотворна форма. 

Премиерата на “Приказни истории - вентилатор” ще се проведе на 15 ноември от 18:30 часа, предвидена е богата детска програма с децата от LIPA4:19, възпитаниците на Маша Илиева, както и деца шампиони по латино танци.

Гери Дончева е завършила магистратура по специалност "Икономика на туризма" в УНСС и е магистър по "Предучилищна педагогика" от Софийския Университет. Предходната книга на Дончева “Приказни истории - телефон” бе представена и в "Шоуто на Слави", който не скри възхитата си от проекта на авторката.

"Приказни истории - телефон" бе представена и на българското общество в Америка - в Генералното Консулство на Република България, както и в седем български училища в четири щата в страната на неограничените възможности.

Губернаторът на щата Невада - Боб Милър и Гери Дончева размениха авторските си книги на лична среща.

Ричърд Клайдерман също притежава книжката "Приказни истории - телефон".

Гери не отказва покани на детски градини, училища, читалища и други детски заведения като така се среща лично с читателите си в над 30 населени места в България и чужбина.

Книгата може да бъде намерена в по-добрите книжарници както и да бъде поръчана с лично послание от авторката от нейните социални мрежи.

Към книгата има и детска песен на Гери Дончева с участието на децата от Академията на Сър Пол МакКартни в България:  https://www.youtube.com/watch?v=mni0MicmnCI

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !