И Матю Макконъхи склони за Instagram

06.11.2019 11:56 | Видян 1510 пъти

И Матю Макконъхи склони за Instagram

Седмици след като Дженифър Анистън реши да си направи профил в Instagram, примерът ѝ последва и друга звезда, която досега странеше от тази социална мрежа – а именно Матю Макконъхи.

„Когато хората дойдат в моята страница, искам да виждат мен. Това е първото ми начинание да разкрия себе си и възгледите си със света и малко съм притеснен от това, защото честно казано, знам, че искам да имам монолог, но не съм сигурен, че искам да правя диалог, но се уча, че трябва да водиш монолог, за да можеш да водиш диалог. Точно както имаш монолог, за да водиш диалог“, сподели в първото си видео в мрежата актьорът.

„Нямам търпение да споделя с вас кой съм. Нямам търпение да видя как това ще бъде разбрано…. Дали това, което ви споделям, ви кара да се засмеете, кара сърцето ви да затупти, кара ви да се замислите и просто да сте насаме със себе си на кратка разходка. Нека се забавляваме заедно с това“, добави Матю.

Влизането на Макконъхи в мрежата не остана незабелязано както от феновете му, които за часове минаха половин милион, така и за негови колеги.

„Иухууу, Instagram току-що стана много по-добър“, коментира актрисата Рийз Уидърспун.

„Това може да се окаже дълбоко… включвам се“, написа Били Буш.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !