Телевизията на Слави с фалстарт, Криско е срам

05.11.2019 09:20 | Видян 2932 пъти | Гласували 2

Телевизията на Слави с фалстарт, Криско е срам

Телевизия 7 / 8 на Слави стартира с художествена самодейнст: лош вариант на Хачобояджиевия стил от 70-те и 80-те години. Най-зле се оказа Актьорската вечер, която в бТВ беше хит на Трифонов. Без него етюдите на артистите му са като от читалищна вечерника, а гост-водещият Криско беше истински срам. Сричащ аутокюто си с тъпите смешки, които му бяха написали, "певецът" от Инициативния комитет на Мая Манолова - полит.проводник на този негов страхотен вкус - се отличи и с бисер: венерИния хълм.

Шоуто на сценаристите е крадено от падналия преди години от Първи канал на руската телевизия Прожектор Парисхилтън като формат - 4 хумористи, една маса, коментари на статии и репортажи в медиите, които по идея трябва да бъдат весели. С тази разлика, че при телевизия 78 същия забавен проект е поднесен като за бедни с наподобяващия декор и плоските шеги, а многото таланти на водещите от оригинала във версия Левски Г (там е студиото на Слави, наследено от банкера Цветан Василев и неговата фалирала ТВ7)  са сведени до неорганизирано говорене без цел и посока. Вместо световни звезди, за премиерата гостува Милко Калайджиев. И се предложи за лидер в Хасковска област на партията на Слави със стажа си на провален кандидат - кмет на Свиленград....Лошо осветеление, лош звук, лош декор - картинката изпълва с неудобство.

Всъщност, 7 / 8 ТВ изглежда точно на място между фолкканалите, където е позиционирана телевизията на Слави, чието лого пък убийствено напомня знака на ФЕН ТВ. Апропо, нейните собственици братя Касъмови са първите издатели на Слави.

Неговото вечерно шоу е единственото светло петно в новия канал. Запазено е лустрото на студиото в стила, познат от бТВ, Трифонов и бендът са на ниво, ала първото издание, съдържащо просто раздаването на награди, за които хората са се записали в предишното предаване на Слави, беше досадно и не се получи дори връчването на голямата награда. Мерцедес, водил звездните гости на Трифонов в бТВ, с която той неясно защо неколкократно се закачи.

Тъмното петно, което вероятно ще бъде най-стойностното предаване на телевизията се очертава предаването на Иван Кулеков. Писателят е цар на трогателните репортажи с драматургия на филми.
Дискусионното предаване на сценариста Драго в 7 вечерта стартира и програмата на цялата телевизия със загубилата изборите в София Мая Манолова, която изглеждаше доста смирена с поражението си и отново не благодари на своята родна БСП за подкрепата, като се направи на дясна и на интересна - не знаела какво ще прави оттук-нататък, ала сме щели да видим.

Не изглежда добре и Вечерта на ... - Камен Воденичаров играе неуспешно Кеворк Кеворкян в препитване на звезди с помощ от зрителите - техните въпроси. Засега от нея се излъчват само репетиции, а стартът е в сряда. В петък пък се очаква тоталната простотия Вечер на Северозапада с Годжи, Краси и Боце...

Казва се, че краят увенчава делото, но при този старт, екипът на Слави не изглежда особено подготвен да прави цяла телевизионна програма. Трудно ще издържат неговите хора: 50 минути дневно с големи ваканции, колкото беше ангажиметът им в БТВ, не е като да се пълнят със свежест 8 часа всяка вечер 365 дни в годината. Дано да успеят да се преборят, но сега е мъка.
Особено, след като цял преход гледаме продукцията на този екип.
Мая Манолова се опита да ни продаде същото в политиката, хем тя ни досажда от половин преход. Не успя. И дано присъствието й като първи гост на телевизията на Слави да не е лош знак. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !