Гани възпя хранителните добавки

31.10.2019 16:09 | Видян 1210 пъти

Гани възпя хранителните добавки

Джулиана Гани записа песен. Тя обаче не е за бъдещото ѝ дете, а за хранителните добавки. В нея тя и годеникът ѝ Илиян Найденов иронизират популярен фитнес-инструктор и всички онези хора, които разчитат на различни хапчета, за да отслабнат.

Преди няколко месеца влогър разкри, че Ричард Величков предлага медикамент, внос от Мексико, който съдържа опасна за здравето съставка. Оказа се, че продуктът се прави в България.

След скандала около добавките, Джулиана и приятелят ѝ решават да се възползват от него и да направят песен с шеговит текст. Разбира се, освен майтапа, двамата искат да покажат на хората, че използването на подобни продукти може да бъде рисковано за здравето.

„Аз пея яко фалшименто, но не знам поради каква причина, на записите ме хвана филмът. Повярвах си, че съм много добър певец“, обяснява пред Bulgaria ON AIR Ангелов, който също е фитнес-инструктор. Той измисля текста за около 10 минути.

„Мислим, че се получи доста забавно и много му се кефят хората. Дори не сме очаквали толкова гледания и споделяния“, каза от своя страна Джулка, която е в очакване на първата си рожба, но не спира да работи. В клип тя играе жена, която има нужда да отслабне и прибягва до какво ли не, за да постигне мечтаната фигура.

„Ние и двамата сме страшни хумористи. И дори когато трябва да сме най-сериозни, в миговете, в които обявихме, че чакаме дете, отново пускахме смешки и забава“, допълва Ангелов, който има идеи за още парчета, но смята този път да са по-сериозни.

Видеото можете да гледате  ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Няма коментари към тази новина !