Краси Аврамов дължи 15 000$ и се крие

08.04.2009 17:45 | Видян 12477 пъти

Краси Аврамов дължи 15 000$ и се крие

Нов скандал, с главна роля бившето “Златно момиче” Анелия Раленкова, скрои тези дни печално нашумелият кандидат за полуфиналите на Евровизия Красимир Аврамов.

В дъното на новата - стара издънка на Човека глас стоят 15000$, които Анелия Раленкова заема на  певеца преди 3 години в Щатите, които дава лично на мениджърката му Ирена Александрова. Парите им трябвали , за да организират концерт в страната на неограничените възможности,и които Краси Аврамов обещал да върне до 5 дни. А тези 5 дни вече се проточват над 3 години.

Няколкото телефонни напомняния за заема не дали никакъв резултат и сигурно Анелия би чакала още толкова, без да даде гласност,ако тъжни обстоятелства не я принуждават да се прибере в България,а именно кончината на майка й Мария.

След близо 20 години емигрантски живот в Палма де Майорка, Ани стъпва на Българска земя, където веднага е посрещната от неприятни ситуации. Принудена е веднага да заплати 6000 лева за погребението на майка си и при опит да изтегли пари от картовата си сметка в Щатите, се оказва, че тя е блокирана.

Оказало се, че по тамошните банкови закони е трябвало да уведоми предварително, че смята да пътува до Европа и там да ползва кредитната си карта. И тъй като не го е направила,картата и се блокира автоматично (предпазна мярка срещу кражба). Няма и доверен човек,който да изтегли пари от сметката й в Америка, а синът й е едва 15 годишен. И така останала в пълна финансова безизходица решава по-настоятелно да си потърси парите от Красимир Аврамов, който в същия момент също се намирал в България.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !