Теру: Анистън се предаде пред социалните мрежи, но е много забавна

26.10.2019 09:55 | Видян 3312 пъти

Теру: Анистън се предаде пред социалните мрежи, но е много забавна

Тя е красива, усмихната и истински забавна. Тя е Дженифър Анистън и от близо седмица всички ние следим нейния Instagram профил. Въпреки че не харесваше социалните мрежи и неведнъж споделяше в интервюта, че не желае да ги ползва, звездата от „Приятели“ се предаде. А може би е направила тази крачка чисто от маркетингова гледна точка.

„Кълнеше ми се, че никога няма да се появи в Instagram“. Така бившият на актрисата коментира нейния профил и фурора, който предизвика още с първата си качена снимка. Джъстин Теру бе един от нейните най-близки, който я поздрави и качваше снимки с нея преди това.

„Тя е истински забавна“, коментира той за изданието „Extra“. По думите му, в началото му било чудно как толкова бързо Анистън си е променила мнението за „живота“ в социалните мрежи.

„Чудесно е, че тя направи тази страница. Най-накрая хората ще разберат колко силно чувство за хумор има Джен. Не че за света това е някаква голяма тайна, но много от феновете ѝ дори не подозират колко е забавна тя“, обяснява още Теру.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън се разделиха в началото на миналата година.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !