Женска битка във Фермата

24.10.2019 10:37 | Видян 1908 пъти

Женска битка във Фермата

Нестандартна битка за имунитет от дуел предложи на участниците в шоуто „Фермата“ водещият на предаването Иван Христов.

След като екзотичната Паулина бе избрана от милионера Митко Караиванов за първи дуелист в шоуто и така стана ясно, че битката на арената в събота вечер ще е между жените в стопанството, те бяха подложени на съвсем ново изживяване, предава Монитор.

Фермерите се изнесоха към близкия до продукцията язовир, където дамите получиха спасителни жилетки и покана да карат кану каяк. Целта бе всяка от тях да преплува около 150 м във водата, за да откачи първа закаченото с карабинер за шамандурата си флагче.

Стартът на състезанието бе смесица от апокалипсис и чиста комедия – многодетната майка Веселка, която изпитва див ужас от водата, не успя да се оттласне от брега, а доманикнята Красимира, която изрази отвращение от всякакви „обществени водоеми“, се преобърна след първите два метра.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова пое в съвсем различна посока, а греблата й се заплетоха в тези на Веселка.

Детската учителка Маргарита зацикли по средата на язовира, а обратният й завой се оказа направо към Перник – наложи се спасител от продукцията да влезе, за да я извади на брега.

В цялата какофония от смях и искрен ужас, футболистката Велислава се впусна във водата като тропедо и успя да извад флагчето си само за 2 минути. Така 25-годишната девойка с постоянен адрес в Германия спечели имунитет от дуел и за майка си Дана, с която се борят за чека от 100 бона в шоуто като един играч.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !