Аня Пенчева с бронхопневмония?

08.04.2009 11:15 | Видян 13268 пъти | Гласували 2

Аня Пенчева с бронхопневмония?

Актрисата Аня Пенчева, която напусна Къщата на "ВИП брадър 3" заради бързо покачване на температурата, а по-късно беше настанена в клиника "Торакс", ще остане на лечение поне до петък, пише "Монитор".

Снощи тя трябваше да играе в постановката "Ах, този джаз" в Народния театър "Иван Вазов", но в късния следобед беше взето решение представлението да бъде отменено. Това стана по настояване на лекарите, които се грижат за актрисата. От клиниката са изпратили до ръководството на първата ни трупа епикризата и изрично са настояли Аня Пенчева да не излиза на сцената, за да не се влоши здравословното є състояние.

"Тя много иска да се върне в Къщата и да си изиграе представлението, защото е много отговорен човек, но очевидно трябва да се лекува", довериха нейни близки.

Има вероятност Аня Пенчева да се появи на сцената на 10 април, петък, за спектакъла "Рейс", а след това да се прибере в Къщата, където с нетърпение я чака дъщеря є Петя Дикова.

"Точно излизам от кабинета на директора на Народния театър Павел Васев и говорихме за това. С него обсъдихме ситуацията. Лекарите се страхуват Аня да не развие бронхопневмония. В такива ситуации решението е тяхно. Представлението на "Ах, този джаз" наистина беше отменено, надявам се да може да играе в петък в "Рейс". Важното е да се оправи", каза за Борис Панкин, който е режисьор и на двата спектакъла.

"Поставената є диагноза е остра вирусна инфекция, като съквартирантите предполагат, че е изтощена от неделната мисия, в която заедно със Софи Маринова и Део продаваха домашни сладки и соленки на Женския пазар", пише Аvtora.com. От екипа на VIP Brother се надяваха актрисата да се прибере при съквартирантите най-късно днес.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !